Aloitan tänään koulun! 

Aiemmin mainitsemani liiketoiminnan ammattitutkinto, palveluiden osaamisala alkaa siis tänään. Olen jatkossa siis yhden päivän viikosta koulussa, yksi päivä on etäopiskelua ja kolme päivää jatkan seurakunnalla työharjoittelu-nimikkeellä. Aivan mahtavaa, että tämä kaikki järjestyi ja saimme tosi kivasti ainakin tämän kevätlukukauden viikottaiset hommat kalenteriin niin, että uskon jaksavani.

Nyt kesäkuuhun asti mennään edellä mainitulla järjestyksellä ja kesäkuussa olen taas enemmän töissä. Heinäkuun olen lomalla! Elokuussa taas jatkuu koulu ja työt käsikädessä. Mahtavaa! En edes muista koska mulla olis näin pitkälle ollut suunnitelmaa elämässä eteenpäin.. Jokseenkin vielä hämmennyksessä mennään.

Viisaus asuu minussa?

Syksyllä multa poistettiin kaikki 4kpl visaudenhampaita, mutta nyt vasemmalta alhaalta puskee jomottaen jotain valkoista ja kovaa ikenestä, lisää viisureita? Huomenna meen näyttämään hammaslääkäriin, että mikä se on ja josko nappaisivat pois. Jännittää hieman, kun kuvien mukaan ei ainakaan hammasta pitäisi olla, mutta toki jos sinne on jäänyt jokin poistetun hampaan juuri tai vastaava mikä haluaa nyt pois? Saapi nähä mitä paljastuu!

Kaasutellaan menemään

88156616_10222212094310012_5903805922743

Vaihdettiin autoa, Opel vaihtui kaasugolffiin! Mahtava ekoteko, vaikka velkaa saatiin ihan kivasti lisää. Pakko kyllä mainostaa hieman sitä tässä, että kaasuauto ei ollut bensa- tai dieselautoa kalliimpi, että suosittelen tutustumaan mikäli harkitset auton vaihtamista!


Mulla tapahtuu paljon kaikenlaista nyt, oon esim ollut taas ilman tupakkaa tänään 10 päivää! Oon vaan niin täpinöissä kaikesta, että en saa enempää nyt ulos. Palailen asiaan, kun saan itsestäni asioita ulos taas.


Et ole yksin <3