Koepaloista varmistettiin, että sarkoidoosi se minulla nyt sit on. Granuloomia, eli tulehduskertymiä on tosiaan pernassa, maksan portissa ja imusolmukkeissa. Lisäksi imusolmukkeet yrittävät tehdä tuplasti töitä kokoaikaisen tulehdustilan vuoksi. CRP oli taas 26 viimeisimmässä labrassa ja leukkarit on ollut koko ajan luokkaa 9-10, niin myös nyt. 

Kukaanhan ei minulle kertonut edes tästä, eli koepalojen informaation luin omakannasta ja varmistuksen sain eilen, kun infektiolääkäri soitti ja sanoi siinä ohi mennen "sarkoidoosihan se oli". Ei siinä, oon onneks hyvä lukemaan omakantaa, mutta erikoisen huonoa informaatiota. 

Pääsen hoitoon ja taas lisää tutkittavaksi vasta elokuussa, kun hoito siirtyi Meilahdesta Jorvin sairaalaan. Tulossa verikokeita, keuhkoröntgen, spirometria ja muutama muu lisäkoe. 

Olo on onneksi ollut nyt viime viikkoina parempi, eli pystyn kuitenkin nauttimaan tästä kesästä nyt ennen hoitoon pääsyä. Tärkeintä on vaan muistaa levätä tarpeeksi, jottei keho pääse ylikuormittumaan!

Tuleva työkokeilu 

Kävin eilen juttelemassa Espoon kaupungin kirjastossa työkokeilupaikasta. Keskustelu meni tosi kivasti ja rennosti. Mua ei edes jännittänyt ollenkaan pahasti! Sain myös kehuja olemuksestani ja ulosannistani, kuulemma asiakaspalvelutyö näkyy kyllä ja sinne hänkin mut mielellään sijoittaisi. Sovimme kuitenkin, että palaamme asiaan viimeistään elokuussa, kun syksyyn tässä on vielä aikaa ja heillä oli muutoksia henkilörakenteessa juuri menossa.

Samalle päivälle sattui Espoonlahden seurakunnalta tulemaan puhelu, että olisivat mahdollisesti kiinnostuneet ottamaan työkokeilijan. Heillä olisi avustavia toimistohommia ja postittamista esimerkiksi. Innostuin tästä jotenkin paljon enemmän, kun toimistotyöhön tässä ollaan tähtäämässä ja vähintään toi olis kullanarvoinen kokemus ja mahdollinen suositus!

Nyt ollaan sitten varaamassa heille tapaamisaikaa, kunhan saisin työkykyvalmentajani ja heidän aikataulut sopimaan yhteen. Itse olen todella innoissani tästä ja mieluiten tänne menisin työkokeiluun vaikka työmatka on melkein tunnin. Uskon, että seurakunnalta saisin paljon enemmän irti jatkoa ajatellen ja ei sitä koskaan tiedä jos sieltä työpaikkakin löytyisi!

Kesä!

Nyt voisin sanoa olevani onnellinen. Avopuoliso pääsi kouluun, jes! Itse olen super innoissani ja motivoitunut nettilukiosta ja työkokeilupaikan etsiminen alkanut aivan mahtavasti, olo on ollut parempi viime aikoina ja olen pystynyt ja jaksanut elää hieman normaalimmin. Yöunetkin on tippunut 12h/yö noin 9h/yö ja päiväunia tarvitsen vain harvakseltaan, kun olen pitänyt rasituksen kurissa. Paistaa se aurinko aina sillon tällöin risukasaanki!

Syksyllä meidän perhe on siis opiskelijaperhe. Avopuoliso pääsi siis tietojenkäsittely - tradenomiksi opiskelemaan ja mä jatkan mun nettilukiota.

Heinäkuun lopussa lähdetään lomalle, kahdeksi viikkoo kreetalle imemään kaikki energia tulevaa syksyä varten. Viimeksi oltiinkin lomalla 2015, onhan se jo aikakin päästä paratiisiin takaisin. Jos koirat voisi ottaa sinne vielä mukaan niin se olisi täydellistä, tulee ihan kauhea ikävä olla erossa tytöistä kaksi viikkoa! Toisaalta harvoinpa me ollaan erossa toisistamme, joten nautitaan nyt siitäkin, että ei tarvitse lenkittää, leikittää ja hoidella tyttöjä tuona aikana. Saa keskittyä ihan vaan itseensä ja matkaseuraan. Meitä lähtee avopuolison koko perhe lomalle, eli kahdeksan aikuista.

DSC00056%20%282%29.jpg

DSC00050%20%282%29.jpg

DSC00006%20%282%29.jpg

DSC00013%20%282%29.jpg

Tyttöjen kesäterassikuvat!

Nyt nautitaan kesästä, opiskelusta, koirien kanssa olosta ja keskitytään vaan omaan hyvään oloon. Toivottavasti säkin voit tehdä niin!

 

 

Et ole yksin <3