Nyt on kultajuhlatkin juhlittu. Oltiin kaksi tuntia paikalla maanantaina, kunnes tuli olo, että voisi lähteä kotiin jatkamaan television ääreen. Meillä oli kuohuvaa mukana mitä ei lopulta avattu ollenkaan. Kotona piti saada hetken päästä telkkaristakin juhlat pois, kun kovat äänet alkoi tuntua ikävältä ja samassa nousi lämpö taas päälle.

Tiistaina nukuin koko päivän. Heräsin aamulla antamaan koirille ruuat, otin aamulääkkeet ja söin leivän. Päivällä nousin lämmittää ruokaa ja menin taas takaisin sänkyyn. Illasta olin päässyt siirtymään sohvalle ja katsottiin elokuva. Siinähän tuo päivä sujahti nopeasti.

Psykoterapia

Tänään 29.5 kävin ensimmäisellä tapaamisella psykoterapiassa. Menin paikalle avoimin mielin, en tiennyt yhtään mitä odottaa ja ajatella, mutta sehän alkoi kivasti!

Tapaamme nyt ennen heinäkuuta muutaman kerran, jotta terapeutti saa kuvan tilanteesta ja minusta. Heinäkuu lomaillaan ja elokuun puolella tartutaan tosi toimiin. Tulee varmasti mielenkiintoinen matka, sillä tajusin jo nyt kuinka sekavalta mun lapsuus kuulostaa, että kuinka sekava se onkaan ollut.. 

Hieman jännittää, että kuinka terapia ja työkokeilu menee ristiin syksyllä, kun kuulemma terapian aloituksen jälkeen monille tulee notkahdus vointiin.

Koiranäyttely

Meillä on Pipsan kanssa viimeinen kevään näyttely huomenna torstaina ja sitten jäädään kesälomalle. Seuraavat näyttelyt menee elokuun puolelle.

Pitäkää meille peukkuja, että saataisiin hienot tulokset torstaina.

Tupaantulijaiset

60857609_10219576407339485_1584690276201

Tuparit nro 1 vietettiin lauantaina. Oli ihan mukava ilta vaikka tuli myös vähän karuja tajuamisia. Mm. Multa on oikeesti kaikonnut kaverit, osa vain hyvin kauas ja osa kokonaan jo jäänyt elämästä.

Lauantaina 1.6 olisi tuparit nro 2 sit! Työkaverit kutsuttu viettää iltaa. Taidetaan mennä aika rauhallisesti limulinjalla tai korkeintaan hieman viiniä ja lautapelejä ja suolaista naposteltavaa. Kuulostaa kyllä mahtavalta!

Nettilukio

Olen aloittanut nyt virallisesti nettilukion! Ensimmäinen opinto-ohjaajan kurssi menossa, jossa opetellaan käyttämään opiskeluympäristöä ja laaditaan HOPS.

Tavoitteena mulla on kirjoittaa ylioppilaaksi ja käydä äidinkielen, matikan, englannin ja jonkin kivan reaaliaineen. Oon edelleen innoissani tästä nettilukiosta ja haluisin jo kovasti edetä hommissa, mut nyt tää pieni takapakki olossa viikonlopunjäljiltä hankaloittaa, kun ei oo keskittymiskykyä ja aivotoiminta hyvin hidasta.

 

- Mitäs muuta mulla on meneillää? Onhan tässä kaikenlaista. Mun pitäis muokata mun CV kuntoon ja alkaa laittelee yrityksille sähköpostia, että kinnostaisiko työkokeilija syksylle ja jos sais tän arjen toimimaan tässä nettilukion, terapian ja työkokeilupaikkojen kuulostelun kanssa. Sit siihen päälle myös hieman iloa ja nautintoa!

 

Et ole yksin <3