Koiranäyttelyt alkoivat jälleen

Meillä alkoi vappuna 1.5 Pipsan tämän vuoden näyttelyura hienosti, AVO ERI3. Arvostelu: Oikeat mittasuhteet. Kaunisilmeinen pää. Hyvät korvat. Sopiva rintakehä. Hyvä ylälinja ja häntä. Hieman kevyt raajaluusto. Kulmaukset ok. Liikkuu sopivalla askelpituudella. Karva saisi olla karkeampaa. Luonne miellyttävä. 

Seuraavaan näyttelyyn mennään 19.5 innolla ja odottaen yhtä mahtavia tuloksia. En pistäisi ollenkaan pahaksi mikäli paremminkin vielä menisi! Pipsa olisi tarkoitus viimeistään kesän lopulla viedä kanssa luusto- ja silmätutkimuksiin + PRA, pompen ja DM testit.

Pipo.jpg

Täplätassu Pipsa

8.5 Mediastinoskopia

Kesiviikkona se on sitten menoa! Tänään kävin vielä viimeisessä labrassa leikkausta varten. Huomenna tiistaina olisi sitten sairaalaan mukaan otettavien tavaroiden läpikäynti ja aamuun valmiiksi katsoa vaatteet ja muut valmistelut. Joudutaan heräämään ennen kuutta keskiviikkona. Pitää olla syömättä ja juomatta, aamulla klo 6 saa juoda yhden nutridrinkin, jonka sain torstaina mukaani, kun kävin tapaamassa hoitajaa ja kirurgia. Aamun lääkkeet saa ottaa samalla.

Keskiviikkona aamusta pitää olla klo 8 osastolla vaihtamassa sairaalavaatteet, luovuttamassa tavarat ja jäädä odottelemaan esilääkitystä. Avopuoliso saa olla mun kanssa onneksi niin kauan, että mua lähdetään viemään leikkaukseen. Tylsyys ja nälkä pelottaa eniten siinä odotellessa, kun ei saa syödä eikä juoda ja puhelimet ja muut tavarat on viety jo osastolle. Joudutaan ilmeisesti odottelemaan siinä samaisessa odotustilassa, jossa kävin jo tutustumassa torstaina. Ei paljon näyttänyt siltä, että sais aikaa kuluu siinä.

Kirurgi kertoi mahdolliset riskit, eli mikäli sattuisi hassusti niin pahimmillaan koko rintakehä avataan. Tämä hyvin harvinaista, mutta on aina on riski, että jotain sattuu. Myös sarkoidoosista kommentoi 'niin sullahan on tää sarkoidoosi epäily ollut tässä, mutta kyllä täää voi ola jotain muutakin' sekään ei kauhean helpottavalta oikeastaan kuulostanut. 

Hieno asia oli, että patologi saa heti mun näytteen ja saatan saada tuloksia jo heti, kun heräilen leikkauksesta. Olisi mahtavaa sillä 16.5 olisi työterveyslääkärin tapaaminen sairasloman/kuntoutustuen jatkosta niin saataisiin B-lausuntoon lisää tietoa taas ja kuntoutustuen jos saisin kesän yli vielä jatkoa.

Täällä ollaan jännitystilassa ja jotenkin päivät menee kauheeta vauhtia ohi. Tabletti on nykyään mun paras kaveri, sen kanssa tulee vietettyä päivät silloin varsinkin, kun ei mitään jaksa tehdä.

Tupaantulijaiset

Ollaan vihdoinkin päätetty tuparien ajankohdat. Tällä hetkellä kahdet sovittu peräkkäisille viikonlopuille 25.5 ja 1.6. Pidän työkavereille omat ja muille kavereillemme toiset. Vanhalle naapurustolle ollaan lupailtu myös tupareita, joten pitää katsoa jos ne saisi vielä kalenteriin!

Odotan jo innoissani, että saadaan tupareita varten vielä viimeiset pahvilaatikot pois jaloista pyörimästä. Lisäksi käytiin ennen vappua miniristeilylle, josta hankittiin tupareiden booleihin tarvikkeet. Tulee niin hyvät! Lisäksi oon keksinyt jo toisiin myös suolaista tarjottavaa. Eiköhän sitä keksi toisiinkin jotain kivaa snäksiä.

Muita asioita ja kuulumisia

Odottelen jo innolla myös MM2019 jääkiekkoo! Leijonafani täällä hei, muuta urheilua en seuraakaan, mut tää iskee joka jätkää niiku sanotaan. 10.5 perjantaina klo 17 ruudun ääreen liimaudutaan leijonien ekaa peliä katsomaan.

Mummia pitäisi mennä katsomaan äitienpäivä viikonloppuna myös. Olen saanut kirjoitettua mummille kirjeen/kortin ja sen ajattelin antaa samalla mummille. <3

Fibromyalgiayhdistykselle oon tehnyt nyt tekstipohjia ja aloitin myös oirekuvien tekemisen. Saanut hyvin kanssa ajatukset pois kaikista asioista, kun uppoutuu taiteilee ja antaa inspiraation tulvia ja soljua päässä.

Palailen leikkauksen jälkeen uusilla tiedoilla ja fiiliksillä.


Et ole yksin <3