Levottomuus, liikuntaa ja puuhamista kotona!

Oon kärsinyt aivan kauheesta levottomuudesta, stressi saanut vissii kropan pysymään taas liikkeellä. Toki oon ollut tästä tyytyväinen, koska oon saanut niin paljon aikaan tämän takia ja tottakai toivoisin, että tämä energiataso olisi myös pysyvää ilman stressiahdistusta ja levottomuutta.

Pohdin myös, että voisiko tuo Triptylin lopettaminen voinut vaikuttaa tähän ja kannattaako mun välttämättä aloittakaan enää tuota, mikäli energiatasot on parempia ilman. Saa nähdä kuinka tää jatkuu vielä, parin viikon päästä voisin aloittaa Triptylin uudelleen, mikäli haluan.

Lämpöä on ollut samalla tavalla, eli Triptyl ei siihen luultavasti ole vaikuttanut. Tiistaina pitäisi soitella taas Meilahteen, että mikä siellä on tilanne mun koepalojen oton kanssa. Saisivat jo pikkuhiljaa ottaa ne, että päästäisiin eteenpäin asioissa!

Tällaisia tuloksia pihalla ollaan saatu nyt pääsiäisenä:

57618418_10219291360973504_7727621754440

Terassisohvalle hain kellarista pehmusteet ja Pipsa oli heti testaamassa sohvaa.

57652742_10219299576298882_7389044109492

Laatoituksen välien putsausta sammaleesta ja rikkaruohoista. Tuli tosi paljon paremman näköinen!

57605199_10219299575698867_3058012690367

Pihan porttiin asennettiin salpa, ei saa vahingossakaan koirat itsekseen porttia auki. 

Saa olla ylpeä ahkeroinneista. Lisäksi leviteltiin nurmikonsiemenet paikkaa nurmikkoja, kun edellinen asukas oli jättänyt liian pitkäksi nurmikon lumen alle. Katotaa millanen mahtaa tänä kesänä tulla nurmikosta..

Kotihommien lisäksi olen kävellyt ke-pe päivässä vähintään 3km lenkin! Odottelen pelolla, koska tulee romahdus. Salaa toivon, että sitä ei tulisi, mutta pettymyksiä on matkanvarrella ollut niin paljon, että ei uskalla liikoja toivoa. Ei tuu sitten niin kovaa tiputusta, kun joutuukin taas vuoteen omaksi.

Huolestunut, stressaantunut, surullinen ja hukassa.

En ole tosiaan jaksanut paljoakaan kirjoitella, kuten en puhuakaan. Läheisiltä pyydän anteeksi puhumattomuuttani. Kerron taas, kun jaksan ja olen saanut asiat lajiteltua päässäni ensin. Lukijoilta pyydän anteeksi taas hiljaisuuttani, mutta älkää huoliko, en ole lopettamassa kirjoittamista vaikka ei pariinkaan viikkoon kuuluisi mitään!

Huolissani olen edelleen isästäni, mummista ja sedästä. Mummi oli irtisanonut nettinsä jo, tuntuu, että valmistautuu jo lähtöön näillä teoilla. Sinänsä fiksua, että ei jää faijalle niin paljon hoidettavaa, mutta tuon ilmoituksen saaminen oli taas isku naamaan todellisuudesta. 

En osaa käsitellä tätä koko asiaa ja jotenkin en osaa ollakaan tässä tilanteessa.

Oireita.

Kipuja on ollut taas jaloissa paljon, särkee, puutuu ja kihelmöi. Lisäksi kävin vähän kyykkymaalamassa Teemun vanhemmilla niin tuli takareidet todella kipeiksi! Jalat on siis kokonaan rikki. Lisäksi sain selän ja ranteen kipeäksi ja en todellakaan maalannut kauan. 

Lämpöily on jatkunut edelleen aivan samalla tavalla. 

Sitten on ollut tää energia-aalto, veikkaan stressiä levottomuuden ja energian ylläpitäjäksi, mutta Trptylin vaikutuskaa ei oo pois suljettu! Mielenkiinnolla katson mihin suuntaan seuraavaksi mennään.

Tällä hetkellä allergia on pahana. Ollaan asentamassa tuuletusikkunoihin siitepölysuojaa, että pärjäisi allergialääkkeillä. Ei oo sentään tarvinnut vielä käyttää juurikaan avaavaa lääkettä keuhkoihin, että sen puoleen ollaan vielä voiton puolella. Nenäliinoja ja kortisonisuihketta menee kyllä.


Nyt loppuu ajatusten juoksu, palailen kuinka hommat etenee ja mihin suuntaan tää olo menee. Et ole yksin <3