Vihdoinkin sain alustavan ajan leikkaukseen eli mediastinoskopiaan! Soittelin Meilahteen, että mikä siellä on tilanne niin alustava suunnitelma on leikata 8.5. Avopuoliso on silloin lomalla, joten sehän sattuisi mahtavasti. Saisin kyydit leikkaukseen ja kotia ja avopuoliso voi pitää mua silmällä ja auttaa mahdollisissa apua tarvittavissa askareissa.

Sattuisi kanssa koiranäyttelyiden kannalta kivasti, kun oon buukannut meidän Pipsalle näyttelyt 1.5, 19.5 ja 30.5. Ehtisin ekan näyttelyn käydä just ennen leikkausta ja ehtisin toipua seuraavaan. Pakko vähän hymyillä kuinka hyvään väliin tuo nyt sattuiskaan, kunhan ei tuu aikatauluun pahemmin muutoksia!

Uudelleen koulutuksen mahdollisuus?

En tiedä kerroinko jo, mutta työkykyvalmentaja/sosiaalialan asiantuntija oli sitä meiltä meidän ensimmäisessä tapaamisessa, että lähdettäisiin ensisijaisesti hakemaan eläkevakuutusyhtiöltä uudelleen koulutusta mulle. Tradenomi tai merkonomi tutkintoa ilmeisesti, sillä toimistotyö on haussa mulle. 

Merkonomin puolelta suuntautuisin palkanlaskennan puolelle ja Tradenomista en oo vielä ehtinyt tutkia mikä olii mulle sopivin. Itse haluaisin mieluiten kyllä ammattikorkeaan, sillä ammattikoulu on jo käyty ja toki tähtäys on ylöspäin!

Toisaalta taas kumpikaan merkonomi tai tredenomi ei oo mun mikään intohimo taikka haave ammatti. Katselin koulutuksia niin esiin nousi yksi, joka todella kolahtaa. Tämä olisi: Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto! Ainut ongelma, jonka työkykyvalmentajakin nosti esiin on työpaikkojen vähyys alalla. Ilmeisesti tekijöitä riittäisi, mutta töitä ei.

Toinen vielä mikä kiinnostaisi on Suunnitteluassistentti eli teknisiä piirrustuksia tekevä, toimistohommia. Sehän sopisi kropalleni. Täytyy jatkaa toukokuussa vielä keskusteluja, kun ja jos varmistuisi eläkevakuutusyhtiön kanta uudelleen kouluttautumiseen.

Viisaus ei asu meissä.

Kävin hammaslääkärissä ja nyt lähdetään poistamaan sitten viisauden hampaitakin. Saa nähä millainen operaatio tästäkin tulee ja mihin väliin tämä saadaan, kun 8.5 on jo yks leikkaus buukattu. Viisaus lähtee! Oon menossa huomenna röntgeniin hampaista, jotta tiedetään sitten lähteekö kaikki neljä vai vaan ylhäältä, jotka kasvanut hieman vinoon ja ahdistaa hammasvälejä, jolloin puhdistaminen vaikeampaa.


Et ole yksin <3