Tunnemyrskyt

Tiiättekö sen tunteen, kun sisälläsi on keko joka pitäis saada ulos, mut et tiiä mitä se keko sisältää ja kuinka sen purkaa?

On täs viimeaikoina ollu tällainen olo. Tänää tunteet heitellyt laidasta laitaan, ku naapuri huuteli aidan takaa, että meidän koirat haukkuu _tuntikausia_ huoh, kiitin tiedosta, mutta ihanko luulit, että me annettais niiden huutaa jos oltais kotona? Ei tullut mieleen, että ei tiedetä asiasta? Sellaisella tavalla asian ilmoitti, että ilmeisesti ei. Kiittämiseeni vastas vaa 'jepjep', vituttaa niin paljon, et ihmiset ei osaa hoitaa asioita asiallisesti! Mikä helvetti siinä on niin vaikeaa?

Lopulta kuitenkin oon tullut hieman siihen tulokseen aamuisesta avautumisesta, että ehkä sillä oli vaan huono päivä, mutta totta helvetissä meidän koirat haukkuu jos tuut siihen aidan taakse huutamaan. Lisäksi just pari päivää sit naapurin lapsi jäi kiinni meidän aidan hakkaamisesta ja aidan sisäpuolelle kurkkimisesta, eli lapset haukuttaa jumputuksella päivällä koiria? Kyllä ne sillon haukkuu joo..

Lopulta kuitenkin pääsin tulokseen, että mehän hankitaan olohuoneeseen kuvaava ja ääntä tallentava kamera ja katotaa mitä täällä oikeesti tapahtuu! Lisäksi en kiellä, etteikö koiramme haukkuisi kun olemme poissa, koska ollaan huomattu, että täällä on erittäin huono äänieristys. Eroahdistuksesta ei kuitenkaan ole kyse tai sit se on kummasti alkanut vasta nyt 4v ja 2v vanhoina. Oli miten oli, asia selvitetään!

53690337_10218990073801513_8769469808430

Sydämen ultra ja verikokeet

22.3 perjantaina olis sit verikokeet ensin ja sit meilahdessa sydämen ultra. Lääkäri soittelee meilahdesta sit 2.4 ja jospa silloin saisin ajan vihdoin mediastinoskopiaan! Eli huhtikussa jos sais tän asian etenee nii vois alkaa suunnittelee seuraavaa elämänvaihettaki, siis uutta työkokeilua tai mitä muita mahdollisuuksia mulla on?

Jännittää, masentaa, ilahduttaa ja oon ku tuuliviiri. Älkää antako mulle tulevan nälkää, tässä mielentilassa nälkäkiukku saattais olla hieman suurempi raivo jo, haha.

53881585_10219000609024887_9125256798922

Ostin ihanan vihkon, eurolla! Saan nyt kirjailla stabilon sateenkaarensävyillä vihkoon päivittäiset tekemiset ja olot, jotta voin vertailla mahdollista rasituksen vaikutusta oloon ja millä aikavälillä, esim tuleeko rasitus useimmiten seuraavana päivänä vai jopa ennemmin tai ehkä kahden päivän päästä? Ainakin CFS/ME tulee PEM-oireet selkeästi rasituksen jälkeen, joskus jopa päivän-parin päästä vasta. Mielenkiintoista!

Älykellosta tietoja 

Oon nyt viikon verran seuraillut kellosta uni, syke ja liikuntatietojani. Liikunta - erittäin huonoa, mutta se ei yllätä. Uni - Ajallisesti hyvää, syvää unta liian vähän ja heräilyjä pitkin yötä. Syke - Öisin 70-80 välillä, päivällä 90-120 välillä, whaaat? Ihan älytön tahti kaverilla..

Nyt sainkin juuri ylilääkäriltä mielenhäiriöpolilla käskyn kokeilemaan Ketipinor:ia iltaisin, jos auttaisi nukkumaan syvää unta enemmän ja viime yö ainakin näyttäis heti paremmalta! Nukuin syvää unta melkein 5h, kun aiemmin olen nukkunut 1,5-3h yössä syvää unta. Varmaan tuolla vähemmäläkin pärjäisi joku, mutta mä kommunikoin unissani tietämättäni, kun nukun liian kevyesti. Lisäksi nää 10-12h unet sais pudota pienemmiksi, et jos nukkuis enemmän syvää unta, esim 5-6h nii jos kevyttä riittäis sit vaan 2-3h siihen päälle? Ois aivan mahtavaa jos sais yöunet tiputettua 8-9h paikkeille, päivät pitenis kummasti ja jos vielä energiatasokin olis parempi niin aina vaan voittoisampaa!

Mielialahäiriöpoliklinikka

Kävin ensimmäisellä käynnillä tosiaan mielialahäiriöpoliklinikalla, ylilääkärillä jopa. Tosi fiksun oloinen kaveri ja hyvin yksiin sopi näkemykset. Sovittiin, että otetaan kilpparikokeet, kun en muista koska ne taas on viimeksi katsottu, ehkä kesällä/syksyllä? Joka tapauksessa oli sitä mieltä, että ne kannattaa katsoa, et on kunnossa koska siinähän on paljon samoja oireita, kuin masennuksessa. 

Lisäksi, kun en ole saanut sitä psykoterapeuttia, johon ylilääkärikin totesi, että on kyllä hankalaa ja tietää tämän ongelman, niin pääsen jonoon heille, heidän sisäiselle psykoterapeutille/psykiatrille. Kilpailutus terapeuttien osalta on mennyt ilmeisesti päin persettä, kun terapeutteja ei tosiaan oo saatavilla. Kivahan se on, että kirjoitatte lähetteen/maksusitoumuksen, mut sit teillä ei oo terapeutteja kellä käydä!


Minä, minä, minä ja raha, raha, raha, kuinkas muutenkaa. Miettikää ketä äänestätte lähestyvissä vaaleissa!- Lopuksi pari kotikuvaa, saatiin vihdoin kaappi ja työpöytä ojennukseen ja mielestämme oikeaan järjestykseen..

53814321_10218970077461617_1730239931814

53725129_10218970076901603_8426621252298

... ja kyllähän sen kunniaksi piti lasillinen punaviiniä ottaa!Et ole yksin <3