Oon tykännyt pitkään maalailla omia kynsiä, kun on vahvat ja pitkäksi kasvavat kynnet peritty äidiltä. Sairastaessa on toki tämäkin harrastus jäänyt vähemmälle ja jo pitkän aikaa oon ainoastaan normaalisti yhdellä värillä lakannut kynteni. Välillä ollut myös jopa kolme viikkoa samat lakat kynsissä, kaikki voi varmaan kuvitella kuinka kauniit ne on ollut siinä kohtaa.

Mulla yleensä pysyy lakat hyvin, kun käyttää pohja- ja päällyslakkaa. Noin puolitoista viikkoa menee samoilla lakkauksilla, sit alkaa olemaan jo niin kuluneet, että on uuden lakkauksen aika.

Tänään 25.3 ylitin itseni ja tein kolmen lakkauksen kynnet! 

55927902_10219080277296544_4900585945620

Älkää välittäkö kynsinauhoista, putsaan ne kyllä, mutta en malttanut olla kertomatta tästä. Olo mahtava näinkin pienestä onnistumisesta tänää <3 Tummaa harmaata, vaaleanharmaa metalli sävytteinen ja glitteri raita.

Tänään oon saanut aikaiseksi kynsien lisäksi astianpesukoneen tyhjäämistä, pihan lakaisua, koirien jätöksien siivoamista pihalta ja uusittua paremmin meille sopivan, halvemman sähkösopimuksen.

Vaihdoin Fortumin sisällä vain sopimuksen pienempään, kun kulutusarvio sopii siihen paremmin. Eipä tuu maksettua turhasta.

Loppupäivälle olis kaupassa käynti ja ruuan tekeminen. Hyvä päivä vaikka väsyttää ja on kylmä. Kyllä se aurinko alkaa paistaa.


Et ole yksin <3