22.3

Tänään on käyty labrassa, kaikki muut arvot on ok niin kuin ajattelinkin, paitsi CRP iän ikuinen vanha riesani. Söin tossa aiemmin kahden viikon tujun antibioottikuurin, jotta nähdään kuinka se vaikuttaa tulehdusarvoihin. Vaikuttihan se, crp laski antibiootin jälkeen 15 vaan, kun ennen kuuria oli 24. Tänään otetussa crp:ssä ollaan palattu takaisin samaan, 24 oli tänäänkin.

Liekö tuota koskaan saada selville mikä noita tulehdusarvoja nostaa, sillä myös lasko on koholla koko ajan, että ei ole vain crp tulehdusmarkkeri koholla. Mikä voisi kuulemma selittyä vain tupakasta ja ylipainosta jos näin olisi ja luultavasti ei olisi kyllä ihan noinkaan koholla silloin crp. Kuka tietää?

Kävin tänään myös sydämen ultrassa ja ultraaja sanoi, että näin silmämääräisesti ei näyttäisi olevan mitään ihmeellistä. Kunnes sieltä tuli mutta.. Ei kuulemma yöunia kannata menettää ja luultavasti 'löydös' on vain rustoa, mutta hiippaläpän luona jossain oli jokin 'kertymä'. 

Näin kuulostais vaan kovin, että sarkoidoosi olisi tuleva diagnoosini ja se tekee tuhojaan ympäri kroppaa: sydämessä, pernassa, imusolmukkeissa ja maksassa ainakin..

Olo ollut koko päivän kamala, aamusta sykkeet paukutteli henkseleitä ja aamuisen suihkun jälkeen täräytteli 148, alkoi jo tuntumaan noi lukemat. Illasta oli lämmöt sit taas päällä ja päässä heitti pystyssä ollessa. Onneks seinät on lähellä antamassa tukea!

23.3

Viikonloppu ja ei mitään suunnitelmia! 

Eipä meillä usein mielestäni suunnitelmia ole, mutta kyllä sitä aina tulee käytyä kuitenkin vanhemmilla, mummilla tai muuten nähtyä läheisiä. Nyt vaikuttaa olotila siltä, että taitaa tää viikonloppu mennä vain levätessä, ellei huomenna ole parempi olo ja jaksaisi käydä jossain..

Tänään aamusta jatkunut heti eiliseltä kuumeilu, lämpö oli 37,1, kun heräsin. Toivon todella, että tän päivän kun lepää vaan niin huomenna jo vois taas helpottaa olo.

Ensi viikolla on hassu viikko, mulla ei ole mitään lääkäri/labra yms. menoja! Mielenterveysjärjestön tiloilla pitäisi käydä alkuviikosta kaverin kanssa, saadaan molempien päiviin vähän sisältöä ja sosiaalisten tilanteiden kammoon rasitusta. 

Kuntouttaa, kuntouttaa!


Et ole yksin <3