Kipua ja kolotusta

Vaivannut nyt tän alkuviikon jalkojen särky, aivan käsittämätöntä jäytämistä polvista alaspäin. Lisäksi jalat puutuu todella herkästi, ilmeisesti kipu jotenkin edes auttaa asiaa, kun tuntuu että entistä vähemmästä menee aivan puutumis-kihelmöintiin. 

Selässä alaselän notkon yläpuolella on kiva patti rangassa, joka pitäis käydä naksauttamassa, mutta se maksais sit 70e, kun meet osteopaatille/kiropraktikolle. Tässä ei just ois rahaa siihen. Saan just ja just maksettua loppukuusta vuokran ja muut laskut, sit jos ei ala rahaa kuuluu niin en tiiä mitä teen. 

Hain juuri liitolta ansiopäivärahaa, mutta siinäkin on käsittelyaika ja oon aivan varma, että haluavat kaikenmaailman liitteitä taas niinkuin vuosi sitten. En oo ollut tässä välissä töissä, joten toivoisin kovin, että ne samat tiedot riittäisi, ettei mee aikaa tässä vielä siihen, että koitan saada liitteitä haalittua työnantajalata, lääkäristä ja mistä kaikkialta niitä haluavatkaa.

Soittelin myös Ilmariseen, et onhan nyt kaikki paperiasiat sinne ok, kuulemma kaikki hyvin, mutta päätöksessä kestää.

Näiden asioiden hoitaminen saa mun stressikäyrän ylös ja se vaan villitsee kipuja. Pitäis varmaan seuraavaksi hakea vaan eläkettä, et jos sit sais itseensä kuntoon, kun ei tarvitsisi aina murehtia, että mistä sitä rahaa saa ja kuinka vähän.

Antakaa mulle voimia hoitaa asiat

Mun pitäis mennä asiakaspalvelukeskukseen viemään kulkulätkää, hakee omat tavarat pois ja mennessä hyräillä mitä menettivätkään, kun eivät kanssani jatkaneet. 

Lisäksi pitäisi saada toimitettua tavarataloon sairaslomatodistuksia, mutta en ole vieläkään saanut uusinta sairaslomatodistusta postitettuna. Laitoin lääkärille sähköpostiakin asiasta, että kai tää uusin on mulle postissa tulossa, mutta en ole saanut siihenkään vastausta.

Koita tässä sit aina hoitaa kaikki asiat kuntoon, kun aina jossain päässä tökkii lippujen ja lappujen kanssa. Ne jotka on käynyt näitä samoja taistoja tietää kuinka voimia syövää tää on. Olet sairaslomalla, jotta saisit itsesi kuntoon, mutta ethän sä oikeasti levätä saa. Sen lisäksi, että juokset lääkärissä, labroissa ja muissa tutkimuksissa sun pitää vielä soitella, laittaa sähköpostia ja tehdä hakemuksia, että saat jostain rahaa ruokaan. 

Eikö olis jo aika vaatia päättäjiltä karsimista tässä hommassa? Lisäksi päätösten teko kestää aivan liian kauan joka paikassa, oli kyseessä sitten aina yhtä ihana kela, eläkevakuutusyhtiö, liitto tai muu laitos.

Onneksi on eduskuntavaalit ovella, suosittelen kaikkia oikeasti miettimään ja perehtymään nyt asioihin!

2.4 tähtäimessä

Meen tosiaan ens perjantaina verikokeisiin ja sydämen ultraan ja 2.4 meilahdesta lekuri soittelee mulle. Toivottavasti antaisivat jo sillon leikkuuajan. Näin jo unta, että sain sen ajan ja pääsin valmistautumaan diagnoosin saamiseen.

Mulla on oli eilen myös vasemmalla puolella kaulalla imusolmuke kipee ja nieltäessa sattui vasemmalle. Pet-kuvauksessahan oli löydös tossa vasemmallakin leuan/kaulan alueella.

Positiivisuus

Niinkuin aina, vuorossa kuitenkin positiiviset asiat, joita ei pidä unohtaa!

- Muumilimua eilen kaupasta 1,5L pullossa <3 oli pakko ottaa heti kaks, haha!

- Tehtiin eilen yhdessä avopuolison kanssa makaronilaatikkoa ja oli todella onnistunut, nam! Lisäksi se tarkoittaa sitä, että tänää ei tarvitse tehdä ruokaa, mahtia.

- Käytiin eilen apteekissa ja huomasin siellä ilmoituksen lääkkeiden omavastuu rajasta. 570€ about oli vuoden raja, jonka jälkeen kaikki reseptilääkkeet maksaa loppuvuoden vaan 4,5€. Oon ihan varma, et toi raja oli viime vuonna yli 600€, onkohan tätä siis tosissaan alennettu? Hyvä kuitenkin näin, itsellä ainaki 200€ mennyt jo tänä vuonna lääkkeisiin, et eiköhän loppuvuodesta mee rikki toi.

- Kaverit, ne harvat joita vielä on <3

- Karvaiset lapseni <3

- Lähisuku, jotka jaksaa olla tukena <3

- Vertaistuki !

Onhan näitä vaikka kuinka, kun vaan muistaa hakea niitä hyviäkin asioita mitä on ympärillä. Kivut, masennus ja voimattomuus on kovia viemään näitä ja laittaa ne kaappiin piiloon, pitää muistaa itse käydä kaapilla vilkaisemassa mitä ihanaa sinne olikaan piilotettu.


Et ole yksin <3