Ansiopäivärahahakemus

Olen koittanut nyt tehdä ansiopäivärahahakemusta, kun kuntoutustukihakemus on vetämässä ja tällä välin ennen kuin päätös tulee pitäisi saada jostain rahaa. Ei oo helppoo, hakemuksessa oleva kalenteri johon tulee merkitä mistä mihin hakee päivärahaa ei toimi ollenkaan. Ihan sama minkä päivämäärän siihen laittaa niin antaa aina vain virhe ilmoituksen 'viallinen päivämäärä' tai vastaavan. Koita tässä sitten saada asiat hoidettua..

Psykiatrianpoliklinikka

Pääsin takaisin psykiatrianpoliklinikalle, kun psykoterapeuttia ei ole löytynyt ja tää tilanne on pikkuhiljaa hajoamassa käsiin. Ahdistuneisuustestissä vain muutama rasti tuli 0 pistettä tai 1 pistettä kohdalle, loput oli 2-3. Ahdistuneisuus siis selvästi taas nostelee päätään. 

Ensimmäinen aika on 13.3, saa nähdä mitä apua ne mulle keksii siellä, kun viimeksi olivat sitä mieltä, että ei oikein voi mua auttaa. Psykoterapeutin saamiseen jos saisin edes apuja, sillä kukaan, ei yksikään terapeutti jolle olen laittanut viestiä ole edes vastannut vaikka 'Kiitos, valitettavasti en ole etsimäsi terapeutti' tai ihan mitä vaan! Vaan eivät ole viitsineet vastata yhtään mitään. Kiitos tästä.

Mediastinoskopia

En ole vieläkään saanut aikaa tähän koepalan ottoon. On jotenkin hermoja raastavaa odotella tuota aikaa ja vaikka kuinka yritän olla stressaamatta kaikkea niin on vaan odottava ja levoton olo koko ajan. Nukun edelleen huonosti, alan heräilemään aamuyöstä viimeistään neljän aikoihin ja siitä nousemiseen asti uni on pelkkää katkoa, koko ajan herää kattomaan kelloa.

Sosiaalialanasiantuntija

Pitäisi varata aika myös sosiaalialanasiantuntijalle, jonka kanssa alettaisiin miettimään mikä se mahdollinen seuraava työkokeilupaikka olisi, mutta tällä hetkellä se tuntuu niin kaukaiselta ja pelkältä lisä stressiltä, että taisan suosiolla jättää tuon ajan maalis-huhtikuun vaihteeseen. 

Tuntuu, että aloitetaan taas kaikki aivan alusta ja se tuntuu tällä hetkellä aivan liian raskaalta. Myös siis sosiaalialanasiantunijani, jonka kanssa aiemmin olen asioita hoitanut on ilmeisesti vaihtunut, eli todella alusta, puhtaalta pöydältä lähdetään liikkeelle.

 

Mitähän muuta? Oon ollut ainakin viime aikoina tosi hiljainen, varmaa kun käy näitä asioita päässä läpi eikä niitä voi edes jakaa, kun ei saa itsekään niistä mitään tolkkua. Mä olen ihan tuuliajolla ja ihmeissäni vaan, kuinka tää elämä keinuttaa..

En osaa tällä hetkellä paremmin avata tuntoja tännekään, kun pää on niin sekaisin. Varmaan toistelen täällä myös samoja asioita, mutta hei.. Josko ne joskus sit avautuis edes itelle, kun niistä tarpeeks monesti on kirjoittanut!

 

Et ole yksin <3