Meilahden sairaalasta soitettiin ja työnantaja ilmoitti, että heillä ei ole mulle enää töitä.

Työnantajalla ei ole minulle sopivaa työtä tarjolla enää, mutta irtisanomisesta ei kuitenkaan ollut mitään puhetta. Mitenhän tuokin menee sitten, että jos pääsen uuteen työkokeilupaikkaan ja työllistyn sinne niin pitääkö siinä kohtaa mun irtisanoa itseni vai irtisanotaanko mut vai mitenhän tää sit menee? 

Kuntoutustuelle haetaan jatkoa, sairasloma eli kuntoutustuki haetaan ilmeisesti kesäkuulle asti. Käsittelyajan haen ansiopäivärahaa liitolta, joka on taas vaan pienempi summa, kun edes kuntoutustuki ilman korotusosaa..

Laskut kuukaudessa melkein 700e ja nopealla laskurilla katsoin, että saisin liitolta about 750e/kk. Mistähän lähtis sit karsii kuluja? Puhelinlaskua ei voi pienentää, kun yritys/palvelunumerot veloitetaan erikseen enivei ja joudun koko ajan olemaan yhteydessä lääkäreihin, eläkevakuutusyhtiöön, liittoon, kelaan ja ties minne. 

Alkaisko karsimaan sitten vakuutuksia? Koirien vakuutusta ei kannata irtisanoa ne on kuitenkin alle 300e/vuosi ja yksi lääkärikäynti on aina yli satkun ja käyntejä ollut kahden koiran kanssa viime vuonna (okei, Nala leikattiin josta tuli ylimääräisiä käyntejä) noin 6kpl. Pipsalla on herkkä vatsa ja mennyt pari kertaa viime vuonna veriripulille asti, joten jouduttu hakemaan siihen antibiootteja ja Nalan leikkauksesta tuli ainakin 3 käyntiä, kun tikkien poisto ei mennyt aivan nappiin, kun ei pysynytkään paletti vielä kasassa ja tästähän tuli parit lisäkäynnit. Joka tapauksessa, koirat saavat pitää vakuutuksensa! Tapaturma itseltä? Nouvei, oisin heti tuol turvallani. 

No aika näyttää kuinka saadaan asiat järkkääntyy elämisen kans ja mahdollisesti saisin kuntoutustuen päätöksen jo huhtikuulle ja maaliskuun saan tietty silloin myös takautuvasti.

Meilahden sairaalasta tosiaan soitteli lääkäri myös perjantaina. Ovat moniammatillisessa työryhmässä katsoneet mun pet tt kuvat ja keskustelleet miten mun kanssa kannattaisi edetä. Kirurgi oli sitä mieltä, että mahdollisesti on kyllä sarkoidoosi, mutta otetaan mediastinoskopialla eli välikarsinan tähystyksellä koepalat varmistaaksemme asian. Odottelen siis tähän aikaa ja se mikä järkytti, mutta myös helpotti oli tieto siitä, että tämä tehdään nukutuksessa. Pieni muotoinen leikkaus, mahdollisesti yhden yön sairaalassa vaativa toimenpide. Lisäksi kuvista oli näkynyt jokin sydämen ison verisuonen laajentuma, joten sain ajan myös sydämen ultaamiseen maaliskuun lopulle. 

Jotain kivaakin! Niiku yleensä niin onhan tässä taas jotain kivaakin tulossa ja ajatellaan positiivisia asioita.

Avopuoliso jää tän viikon päätteeksi kahden viikon lomalle. Saadaan vihdoin asuntoa kuntoon, kun on aikaa ja toivottavasti paremmin energiaa! Saadaan siis apuja avopuolison isältä myös niin saa kundit porailla tauluja seinille ja muuta pikkupuuhaa hoidella. 

Lomalle remppahommien lisäksi suunnitteilla reissu Porvoon perukoille isovanhemmilleni koirien kanssa. Pääsee kävelemään luonnonhelmaan siellä. 

Eiköhän me jotain muutakin keksitä, kroppa edellä vaan ettei tuu takapakkia. Ihan se on jo mahtavaa, että koko pikku perheemme saa hetken olla kaikki yhdessä!

Paniikki alkaa vast ku kaikki menee hyvin..?

Sellasta ei oo mulle näköpiirissä, joten ei paniikkia. Päivä kerrallaan. Ehkä hieman panikoin tota leikkausta.. Sit kun saan ajan toimenpiteeseen niin saattaa pieni paniikkipurkauspäivitys kyllä tulla.

 

 

Et ole yksin <3