Ei oo sopivaa työtä tarjolla.

Omalla työnantajalla ei ole jatkoa näkyvissä. Sopivaa 'back office' työtä ei ole tarjolla näillä rajoitteilla. Mitähän tästäkään enää tulee. On niin epätoivoinen olo jo, että pääsenkö mä ikinä takaisin työelämään. Tipahdanko yhteiskunnan loiseksi? Sillä kaikki sairaat, jotka ei töihin pysty tuntuu olevan kynnysmattoja tässä yhteiskunnassa. 

Toivon vain, että eläkevakuutusyhtiö pystyisi mua vielä auttamaan, koska jos he eivät tue enää kuntoutumistani niin kuinkas sit? Kelasta tuskin saa apua sitäkää vähää. Tää vuoristoradan pyöritys sais riittää jo, kuinka kauan tätä pitää jaksaa?

Tähän samaan pyörremyrskyyn sitä taas palattiin. 

Tiistaina lääkärin soittoaika

26.2 tiistaina ttl soittelee, että onnistuuko omalla työnantajalla vielä hommat. Se ois sitten lääkärin ja sosiaalityöntekijän kans pohdittava, että mikä on seuraava liike. Itse toivoisin suoraan löytäväni työn, joka rajoitteillani sopisi, pääsisin tästä tukiviidakon ja byrokratian perkeleestä. 

Vaan kuka palkkaisi ihmisen, jolla on rajoitteita näin paljon ja ei voi olla varma koska se tipahtaa sairaslomalle..

Itse itseni työllistäminen on myös erittäin houkuttava ajatus. Haluaisin alkaa maalaamaan, mutta se melkein vaatisi sairaseläkkeelle pääsemisen ja eläkkeen ohessa työskentelyn, jotta eläminen olisi varmistettua. Käsien särkyjen takia maalaaminen ei myöskään kävisi välttämättä kovin sutjakkaasti ja yhdenkin taulun tekemiseen menisi aikaa.

Toinen mistä olen haaveillut pitkään on koirahoitola. Siihen taas tarvittaisiin tilat ja vaatisi paljon enemmän muutakin rahanmenoa ja tekemistä ennen hoitolan avaamista. Tää ei oo realistinen tässä tilanteessa, mut haaveita pitää olla <3

Koepalan ottoon aika

Eipä oo vielä kuulunut aikaa tähystykseen. Toivottavasti se tulisi jo ensi viikolla, saisi edes jotain asioita eteenpäin. Tää odottelu kaiken kanssa on kamalinta mitä tiedän!

Alan varmaan soittelemaan perään jos ei ens viikolla oo aikaa tullut. Luulisi kuitenkin, että olisivat laittaneet kiireellisenä, jotta saatais varmuus, diagnoosi ja sitä myötä hoidot aloitettua. Lämpöä tuntuu olevan joka päivä edelleen. Viimeistään illalla nousee, kun on päivällä ollut pystyssä. 


Odotellaa nyt sit ja katellaa mitä seuraavaks tapahtuu, eipähän jännitystä ainakaa puutu!


Et ole yksin <3