Perjantaista asti pyjamassa.

Väsymys on saanut musta otteen oikein kunnolla, perjantaina olin töissä jo niin väsynyt, että huomasin hermojen olevan hyvin herkillä. En kuitenkaan sen kummemmin asiaa miettinyt ja viikonlopulle oli kuitenkin suunnitelmissa käydä kävelyllä ja kaupoilla vähintääkin. Kuis sit kävikää? Mä oon ollut perjantaista asti pyjamassa, nukkunut päikkäreitä ja jalkoja kihelmöi koko ajan. Tällä hetkellä tuntuu, että en tule selviämään ensi viikon töistä. Oonhan mä täs sinnitellytkin viimeisillä voimilla töissä, koska haluaisin niin kovasti meidän tiimistä paikan!

Oma lääkäri on jo ollut sitä mieltä, että mahdollisesti mulle haetaan osakuntoutustukea tämän työkokeilun päälle ja se ainakin olisi este tiimiin. Tosin se, että nyt viimeisillä voimilla heilun tuolla saattaa vaan pahentaa asioita, tulla virheitä ja pahimmillaan romahtaa kunto kunnolla.

En vaan millään osaa mennä lääkäriin edelleenkään. Mikä mua ees vaivaa muka? Jalkoja särkee ja väsyttää - lääkäri pitää vaan laiskana saikun hakijana..

Tää väsymys on vaan aivan kamalaa. Tunnen itseni niin heikoksi ja saamattomaksi.

Viikonloppu meni levätessä ja maanantai koitti, olo voitti.

Tänä maanantaisena aamuna olin viimeiseen asti lähdössä töihin, kulkulätkä kaulassa ja eväät pakattuna reppuun. Viimeiseen asti taistelin, et olo helpottuisi, mut lopulta oli pakko soittaa että tästä päivästä ei tuu mitään. Jäin kotiin ja 20min myöhemmin tästä puhelusta olinkin oksentamassa. Ensin oli vaan kova syke, hiki ja huono olo. Meni olo sit vaan huonommaksi, onneksi soitin että en tule tänään töihin. Olisin ollut muuten oksentamassa junassa.

Se ois sit tänää kauppa ja apteekkireissua, jonka yhteyteen lääkärillä käynti jos olo ei oo helpottanut. 

Huomenna olisi paastolabra, saa nähä kuinka mä sinne pääsen. Matkaa sinne ois 2km kävellä. Julkisilla kulkuvälineillä ei oikein millään matka helpotu, junalla jos menee yhden pysäkin voittaa 500m eli kai se on seikkailtava sinne omin neuvoin.

Oon huomannut, et HUS-labroihin on nykyään tosi huonosti aikoja saatavilla! Kaikki lähimmät oli niin varattuja, että oli pakko ottaa tuolta pidemmältä aika.

Perjantaina on se pet tt kuvaus ja paniikki kasvaa, kun sitä lähestytään. Tuloksia vielä kuvauksen jälkeen joutuu odottaa, johan siinä ajassa ehtii järkensä menettää! Mahdollisesti tulokset tulee vasta 12.2.

Voihan olot..

 

Et ole yksin <3