TT-kuvauksen tuloksia

'Tehty vartalon TT, jossa lymfadenopatiaa, lähinnä sarkoidoosiin sopien.'

'Limaisuuden, yskän ja tulehdusparametrien koholla olon vuoksi aloitetaan Doximycin 100 mg x 2 kahden viikon kuuri. Tehdään PET-TT ym. imusolmukesuurentuman vuoksi. Kontrollivastaanotto.'

Se ois sit seuraavaksi PET TT kuvaus edessä ja sit katotaa mitä löytyy vai onko tää antibioottikuuri auttanut keuhkorakkuloihin ja kasvaneeseen imusolmukkeeseen.

Lämpöilyä on samalla tavalla, kun aiemminkin. Viimeksi perjantaina, ilman kummempaa rasitusta tällä kertaa. Töissä olin toki ollut, mutta illasta istuin vaan kaverin kans sohvalla kahvia juoden, kun alkoi kuume nousemaan.

Pelottaahan tää, et mitä kuvauksesta voi löytyä. En oo nukkunut kunnolla vaikka oisin ottanut kunnon lääkityksenkin. Heräilen yöllä about 1,2,4,5 ja mahdollisesti vielä kuudelta yön ja aamun aikana. Kuudelta jos on herännyt viimeks ja kello soi 7 niin voin kertoa, et väsyttää! Oon kuitenkin tähän asti saanut hoidettua työni kaikesta huolimatta. Stressinvoimalla vissii. Itsenikin yllättäen.

Ilmeisesti mulla voisi olla sarkoidoosi tai sarkoidoosi-lymfoomaoireyhtymä tai jokin? 

Tässä ei oo stressinaiheena pelkästään oma terveys, vaan läheisillä on syöpää, pelottaa kauanko tässä on enää aikaa heillä ja onko sama kohtalo odottamassa muakin? Lisäksi on tämä työkokeilu, jonka jatkosta ei ole tietoa. Oon vissii jonkinlaisessa shokissa koko tilanteesta, koska toimin vaan eteenpäin vieläkin.

Työkokeilu

Sain Ilmariselta jatkoa työkokeiluun vielä helmikuun, mutta sen jälkeen pitäisi työnantajan päättää mun kohtalosta.

Itse olen mielestäni pärjännyt oikein hvyin työssäni. Olen jopa ylittänyt omat odotukseni! Mielestäni oikeastaan jos mua ei palkata niin se on heidän menetys, mutta ymmärrän vaikean tilanteen, kun mun terveys on vaakalaudalla. Toki vaihtoehtoja aina on jos niitä vain viitsii vähän miettiä, eli täysin heidän menetys.

Tietty jos en jatka nykyisessä työssä niin mikä mahtaa mua sitten odottaa? Toisaalta olen tämän työkokeilun aikana saanut uskoa itseeni ja enemmän tietoa, että mitä kestän näiden sairauksien kanssa.

Asioilla on tapana järjestyä!

Mitäs siis seuraavaksi? - Päivä kerrallaan töitä, kotihommia ja tutkimuksia. Helmikuussa ollaan ehkä taas viisaampia!

Ilon aiheita

50563446_10218567688122135_6428719589957

​Kotona ollaan saatu tv-taso valmiiksi, matkalaukuista kirjoja kirjahyllyyn ja muutenkin tavaroita taas hieman enemmän kaappeihin. Vielä olisi muuttolaatikoita 6kpl ja sit olis kaikkea taulun kiinnitystä ja pikkusia lisähankintoja asuntoon. 

Yllättäen ei ole asunto vielä muuton jälkeen kunnossa, kun tässä koittaa tasapainoilla töiden, jaksamisen, talouden ja läheisten voinnin mukaan. Edelleen hoen itselleni, et hiljaa hyvä tulee.

 

Et ole yksin <3