Lämpö nousi taas kunnolla riesaksi.

Ajattelin jo, että kuinka ihanaa jos homepatja olisikin aiheuttanut lämpöilyni, mutta tässä sitä taas ollaan. Työpäivä jäi tänään kesken vaikka kuinka yritin rutistaa. Kolmen tunnin jälkeen oli kuitenkin pakko luovuttaa, kun ei enää pää toiminut sitäkää vähää ja ei viittis asiakkaille aivan siansaksaa höpötellä. 

Osa oireista toki voikin johtua patjasta, mutta kyllä tällä rasituksella on oma tekonsa asiaan. Olen levännyt tänään 12.30 jälkeen koko päivän. Kello tulee nyt 20 ja olo on hieman parempi. Tosin kun nouset sohvalta tai sängystä niin melkein heti pompsahtaa lämpökin takaisin. Tähän pisteeseen taas tultu, että lepoa, lepoa ja vielä vähän lepoa.

Mulle tuli tänään postissa TT-kuvaukseen ohjeet ja aikaa! Tammikuussa labraan, kuvaukseen ja lääkärille. Jännittävää, kun ei yhtään tiedä mitä odottaa. Joko sieltä ei löydy mitään, joka tarkoittaa sitä, että mä koitan vaan pärjäillä tai sit sieltä löytyy jotain mitä aletaan hoitaa ja koitan pärjäillä? Ei pysty ajattelee..

Muutto uutiset.

Tänään aamusta kävi putkari kytkemässä astianpesukoneen paikoilleen, vihdoin eroon tiskivuoresta jes! Vaikka kertakäyttöastioita ollaan suurimmalti osin käytetty, on tuota tiskiä ehtinyt jo kertyä. 

Avopuoliso porukoineen on vanhalla asunnolla ollut luovuttamassa homeisen patjan myyjäliikkeelle ja myymässä meidän vanhan ruokailuryhmän pois. Tässä samalla tehneet loppusiivousta. Harmittaa tuhottomasti, että itse makaan sängyssä, kun toiset rehkii mun hommia. 

Tiiäättekö sen tunteen kun krapulassa tai muuten huonossa olossa hengitys menee erilaiseksi, hieman huohottavaksi ja tuntuu, että ei saa happea kunnolla ellei hengitä esim suu auki? Mulla on sellanen tunne ollut tänää. Lisäksi kropassa lämpö heitellyt aivan jääkalikasta hikoiluun ja lisänä tunne, kun olis kroppa täynnä pieniä jääkylmiä neuloja. Tämän kruunaa toki aivosumu, eli ei pää rekisteröi mitään. Liikkuminen on ku vanhalla mummolla vaikka itsestä tuntuu, että liikuttaa jalkoja niin nopeasti kuin pystyy on meno hidasta. Väillä katon omaa menoani ku hidastettua elokuvaa..

Niin siitä muutosta vielä, eipä tässä kummosia olla aikaiseksi saatu eikä tällä viikolla varmaan saadakaan. Ainakaan minä siis näissä oloissa ja voimissa. Täytyy kiittää ja olla onnellinen, että meillä on ollut muuton kanssa niin hyvä ja super auttavaiset tukijoukot <3

JOULU <3

Mikäs muukaan ois mielessä.. Oon omalla tavallani todella jouluihminen, rakastan sitä rauhallista yhdessä oloa, ruokaa, joululauluja, herkkuja ja pyjamassa pari päivää heilumista! Myös kohtuullinen joulukoristelu, kuusi ja kuusen koristeet kuuluu toki asiaan, samoin kynttilät.

Sit taas vihaan joulussa sitä, että pitäisi tuhlailla rahoja lahjoihin hirveästi, krääsää, kukkaa, pukkii ja poroo tungetaan joka ikisestä reiästä. Kaupat, markkinointi yms pilaa joulun rauhallisuuden, kauneuden ja yhdessäolon sillä, että kaikilla on ihan hirvee kiire ja stressi mitä ostaa kellekki ja pitää juosta kaupasta toiseen kortti vinkuen. Lopulta se ihminen jolle hankit 100€ korun ei pidä sitä juuri koskaan ja ois ollut tyytyväinen villasukkiin.

Semmosia mietteitä vaan.. Enköhän mä palaile vielä ennen joulua kertomaan joulunviettoplänit ja ollaanko saatu tavaroita paikoilleen!

 

Et ole yksin <3