Taas poissa töistä

Oon työkokeilun aikana, eli 8 viikon aikana saanut suoritetua varmaa 3 viikkoa jolloin ei ole ollut poissa oloa. Mulla on vasta ollut 4 x 4h päivät viikossa ja tänään, kun alkoi marraskuu nousee 5h päiviksi. Ens torstaina on onneksi aika toimintaterapeutin ja lääkärin kanssa. Toivottavasti saan sieltä hyvät lausunnot matkaani, työkykyarviointiin. Sitten on vielä infektiolääkärin määräämiä kokeita ja sieltä tuleva lausunto ja mahdollinen diagnoosi. Luulen, että tällä menolla haetaan seuraavaksi osatyökyvyttömyyseläkettä. Uskoisin pärjääväni 3 x 4h / vko tuntimäärällä, eli eipä kovin paljon tää kroppani kestä. Ehkä jos saan työnantajallani jatkaa ja saisin osatyökyvyttömyyseläkkeen tai ihan eläkkeen niin voisin sopia vaikka 15h/vko sopimuksen? Siinä olis 3 x 5h päivät, voisi sen vielä jaksaa.

Toki kunhan olemme saaneet muuton hoidettua niin rasitus pienenee huomattavasti, kun ei ole niin pitkää työmatkaa. Uskoisin näin pärjääväni tuon 15h/vko. Työ on kuitenkin todella tärkeä osa elämääni ja työkaverit <3 olen nyt löytänyt myös niin itselleni sopivan työn, että tahtoisin jatkaa ehdottomasti !

Pääkoppa on hajoamispisteessä tän lämpöilyn ja siitä johtuvan sairaslomapäivien takia. Kökötän kotona huonovointisena, kun voisin olla iloisessa työympäristössä jos ei pirteänä niin edes suht hyvässä kunnossa juomassa kahvia ja hoitamassa työni niin hyvin kuin suikin pystyn. Ilmeisesti tämä on liikaa vaadittu..

Synkkiä ajatuksia, niin synkkiä ajatuksia sitä leijailee mielessä, kun jalkoja pistelee, on kylmä, särkee silmiä ja liikkuminen ku etanalla konsanaan, laahaten jalkoja ja hidasta.

Koita tässä sitten liikkua, kun on niin huonossa kunnossa, että jää työpäiviäkin välistä. Pikemminkin pitäisi levätä, että saisi työt hoidettua, mutta sitten kertyy rasvaa vyötärölle ja syytetään kohta kaikkia ongelmia lihavuudesta! Vaikeaa? JEP.

 

Muutto

Muuttoa oon aloittanut alkuviikosta vaatteita ja liinavaatteita pakkaamalla. Yksi täysi jätesäkki omia vaatteita jo ja toinen puolillaan odottaa täyttöä. Liinavaatteita pakattu puoli jätesäkillistä. Nyt onkin sit stoppi tässä olossa viruessa. 

Viikonloppuna avopuoliso juhlii pikkujouluja ja mä taidan maata sohvalla keräten voimia ensiviikkoon. Seuraavana viikonloppuna avopuoliso lähtee työmatkalle, joten muuton eteen alkaa tapahtumaan vasta marraskuun puolivälissä enemmän.

Odotan kyllä jo innolla koirien iloa leikkiä omalla pihalla ja omaa saunaa ja lyhyttä työmatkaa <3

 

Pieni tilapäivitys ja purkaus, nyt jatkan lepäämistä hieman kevyemmällä mielellä kun sai sylkeä kaiken ulos !

 

Et ole yksin <3