Nyt on infektiolääkärillä käyty ja sainkin kaksi A4-sivua labroja, koko vatsan ja kaulan ultran ja keuhkoista otetaan röntgenkuvat.

Kävin antamassa jo monta putkea verta labrassa, sit pitäis varata aikoja vielä ultraan ja röntgeniin. Ensi viikolle voisin perjantaille varata ultraa tai röntgeniä jos mahdollista. Seuraavalla viikolla töiden lisäksi on jo kaksi lääkäriaikaa. Maanantaiana työfysioterapeutti ja torstaina psykiatrianpolilla lääkäri johon toimintaterapeutti tulee mukaan, en yhtään tiedä mitä odottaa tuolta lääkärikäynniltä. Ehkä jatkosta sen verran, että toimintaterapeutti suosittelee yksvuorotyötä ja osa-aikaisena, eli osatyökyvyttömyyseläkettä haettaisiin?

Labroista on tullut jo joitakin vastauksia, mutta kaikki muut paitsi lasko ja CRP on ollut negatiivisia tai viitteiden sisällä, eli ei ainakaan vielä mitään tietoa mikä mua vaivaa. Liekkö edes näin laajalla tutkimuksella saada siitä selkoakaan. Tosin se vahvistaisi omaa epäilystä CFS/ME diagnoosista itselle. Infektiolääkärin mukaan en vain ole tarpeeksi väsynyt siihen vaikka kova sykkeeni ja lämpöily ainakin viittaisi siihen ja varsinkin jos labroista ei mitään syytä löydetä. Omasta mielestäni olen kyllä erittäin väsynyt koko ajan, toki on välillä parempia ja välillä huonompia päiviä, mutta oireistoni tähän menisi kyllä.

Vantaalaiset muuttaa Espooseen

Meillä on myös nyt tiedossa muutto joulukuun alussa. Oon jo hahmotellut pohjakuvaan, miten ja mihin kalusteet tulisi ja seuraavaksi tässä alkaisi turhien tavaroiden pois heittäminen ja siitä siirtyminen pakkaamiseen. Päästään hommiin oikeastaan avopuolison työmatkan jälkeen vasta, eli marraskuun puolivälissä. Pelottaa miten saadaan kaikki hoidettua.

Muutamme siis Espoon puolelle, jotta työmatkani lyhenee, koirat saa pihan ja saamme saunallisen asunnon. Vuokra on reilun satasen korkeampi, kuin nykyisessä, mut hei kyl näillä syillä jo sen maksaakin. Tällä hetkellä 1,5h työmatka, joudun siis lähtemään kotoa 2h ennen työvuoron alkamista ja uudesta asunnosta voin lähteä 30-40min ennen, et huima ero! Varmasti iso vaikutus töissä jaksamiseen, kun pääsee yhdellä kulkuvälineellä ja noinkin nopeasti, matka-aika on siis vain 20min, mutta huomioiden viivästymiset ja työpaikalla sähläämisen ennen työn aloittamista on hyvä lähteä ajoissa kuitenkin :D

Kiireinen syys-talvi tiedossa !

Marraskuun alku on täynnä lääkäreitä jo nyt ja marraskuulle pitäisi vielä varata ultrat ja röntgen aikakin, näiden jälkeen tapaan uudestaan infektiolääkärin. Pitäisi käydä töissä, marraskuussa tunnit nostetaan 5h/4pvä/vko. Eipä siinä terveenä olis mitään, mut tällä energialla ja työmatkalla nää lyhyetkin työpäivät vie kaiken ajan ja varsinkin energian. Sen lisäksi tietysti koirien hoitaminen ja ihan arkinen ruuan ja asunnon hoitaminen jne. En tajuu mistä revin ajan tähän kaikkeen. En oo vieläkään löytänyt terapeuttia ja tässä hässäkkä tilanteessa oo ensimmäisenä mielessä ottaa tähän just enempää, kun on jo riittämiin tekemistä.

Oon yrittänyt syödä nyt 4 kertaa päivässä, että kroppa ei varastoisi kaikkea eikä pääsis verensokerit heittää niin pahasti, mut mä niin tiedän, et homma hajoo käsiin kun stressi nousee. Ei aikaa, ei energiaa nii pizza maistuu.. No onneks sit on kohta joulu ja eiks kaikki alota tammikuussa sen terveellisen elämän? Ehkä oon yks niistä taas sit.

 

Et ole yksin <3