Lomaviikko

Menihän tuo aivan liian nopeasti, eikä kaikkia suunniteltuja tekemisiä pystytty toteuttamaan, mutta tuli käytyä miniristeilyllä kuitenkin, jonka jälkeen olen kärvistellyt kovissa kivuissa. Kivut olivat niin kovat viikonlopun, että tramalia tuli napsittua ja sit oltiinkin aivan koomassa ja pihalla. Viikonlopun aikana sain ainoastaan tehtyä yhden kerran ruokaa ja käytiin tunnin verran pyörähtää kavereilla kahvilla, siinä se viikonloppu. Tein kesäkeittoa ensimmäistä kertaa itse ! Ensimmäinen kokonaan kasvisruoka, jonka olen tehnyt alusta loppuun ja syömässä kävi kasvisruokailijat arvostelemassa keiton. Ilmeisesti maistui, kun saan kuulemma tehdä toistekin :)

Uusi viikko alkamassa taas..

Maanantai. Piti lähteä aamusta käymään mummin luona, kun hän on taas ollut huonommassa kunnossa. Hänellä on syöpä, jota ei voida leikata ja käy stytostaattihoidoissa. Hoidot ovat kadottaneet kokonaan kehon oman puolustuksen ja mummilla on nyt perään jo toinen munuaisaltaan tulehdus. En pystynyt lähtemään harmikseni, vaikka olin mennyt nukkumaan kymmeneltä illalla ja kymmennen pintaan olisi aamulla lähtö. Viikonloppu tuntuu edelleen nahoissa ja oikea käsi tuntuu edelleen siltä, että hetkenä minä hyvänsä alkaa taas kipu kovenemaan. 

Tällä viikolla olisi pari menoa, toimintaterapia ja tutustumaan mahdolliseen työkokeilupaikkaani. Valitettavasti molemmat on samana päivänä ja pohdinkin, että jospa siirtäisin toimintaterapia aikaa, ettei tule liian rankka päivä. Haluaisin olla edes jotenkin maailmankartalla työkokeilua varten haastattelussa. En kyllä edelleenkään käsitä, kuinka tässä kunnossa kykenen mihinkään, mutta pakko se on yrittää.

mix-of-pills.jpg

Kivut syövät taas mielenterveyttäni, juuri kun olin saanut kasattua positiivista ajattelua pääkoppaan. Nyt tuntuu, että mikään ei kiinnosta, tahdon pysytellä vain kotona ja nukkua pitäisi vähän väliä. Ne jotka eivät kärsi näin kovista kivuista säännöllisesti, kun kivut ovat kroonistuneet eivät voi toki ymmärtää asiaa. En edes osaa verrata tätä mihinkään, koska kipu on todella kuluttavaa ja lääkitys siihen, jotta saa kivun hellittämään on taas todella väsyttävää ja pää ei enää toimi. Ajatukset katoaa päästä ja vaikka kuuntelee jonkun puhetta, ei välttämättä muista mitä oli kuullut taikka, että vastasinko puheeseen ja jos vastasin niin mitä vastasin..? 

Lepoa ja lääkkeitä kipuihin, ei tässä muukaan auta. Toivotaan, että kivut hellittäisivät torstaihin mennessä ja pitäkää mulle peukkuja työkokeilu haastikseen !

 

Et ole yksin <3