"Suomessa oo ikinä tälläsiä helteitä, nyt kun kerrankin on nii ei saa valittaa, kohta on taas talvi"

Saa valittaa. Me sairaat, vanhukset ja muut tuskastuneet, me nimenomaan emme ole tottuneet pitkään kestävään helteeseen, suomen rakennukset oikein hohkaa kuumutta ja eristykset ovat suunniteltu talvia varten liiankin hyväksi, eikä kuuma ilma pääse nyt ulos asunnoista. Kuinka monella on kerrostalossa tai vuokra-asunnoissa on ilmalämpöpumppua? Ei monellakaan. Meilläkin on vuokra-asuntoon ostettu ilmastointilaite, joka ei ole millään tavalla kiinteästi asennettu ja viilentää tasan vain makuuhuoneen verran pinta-alaa, jotta saa nukutuksi. 

Tämä hellekausi on ollut itselle todella rankka. Kroppani termostaatti on muutenkin rikki niin hikoilee vaikka ei olisi juuri vaatteita päällä eikä mitään tekisi. Koirat ovat kanssa väsyneitä, eikä niiden kanssa lenkille viitsi edes lähteä näillä säillä. Molemmat tiputtavat pohjavillaansa vaan urakalla, nii että joka päivä imuri käy ja harja heiluu. Nämä päivät ovat menneet kyllä täysin ilmastointilaitteen luona, paljon juoden ja nukkuen, ei oo voimia muuhun. Toki mullehan sattui taas nyt 2 viikkoa kestänyt flunssanpoikanen, yskää, limaa ihan kauheasti, aivastelua ja hengenahdistusta. Se verottaa toki omansa.

Itse olen luvannut, että en valita kun tulee syksy ! Oikeastaan uskon nauttivani kaikista luonnon väreistä, koirien kanssa kävelyistä mitä pystyn ja koirat pystyvät ainakin, kun tulee viileämpää. Silti voi vielä grillailla ja jos on kylmä niin huppari päälle ja taas on hyvä <3. Parvekkeelle kynttilät palamaan ja istumaan iltaa vaikka lasillisen punaviiniä kanssa. Kuulostaa mielestäni aika mahtavalta !

Ajatustyö - itsensä kasvattaminen

Olen tässä psykologin viimeisen käynnin jälkeen tehnyt ajatustyötä taas enemmän, kuinka haluan tulla paremmaksi ihmiseksi. Uskon, että kun löydän itselleni sopivan terapeutin niin hänen kanssaan päästään vielä enemmän eteenpäin asioissa. Kuitenkin työstän tätä ajatusta koko ajan ja yritän tunnistaa negatiiviset vanhat ajattelutavat ja muuttaa niitä parempaan suuntaan. 

Kasvaminen aiheuttaa kipuja, eikä tää hetkessä käy, mutta yritänpä edes ! Työkokeilusta odottelen kanssa lisää tietoja, mulla on ainakin motivatio kohdillaan sen asian kanssa. Nyt vain toivoisin niin paljon, että saisimme asuntotarjouksen sieltä suunnalta, työmatka joka kestää yli tunnin kuulostaa liian rankalta tilaani nähden.

Koirien juhlia !

Pipsalla oli 2v synttärit 16.7 ja Nala juhlii 4v synttäreitään 3.8 <3

20180717_125218.jpg

20180717_124506.jpg

37635099_10217129519288813_7857199788184

Hölmöilin snapchatin filttereillä, ihan ilahduttavaa silloin tällöin !

 

Et ole yksin <3