Eläkevakuutusyhtiön päätöksiä

Sain eläkevakuutusyhtiöltä pyörtävän päätöksen kuntoutustuesta, jes ! Samaan syssyyn sain vihdoin ammatillisen kuntoutuksen ennakkopäätöksen joka oli myönteinen, superjes ! Olin jo päättänyt, että lähden opiskelemaan teknisen suunnittelun perustutkintoa. Olinhan siis varma, että saan tämän uudelleen koulutuksen, koska neljä eri lääkäriä ja moniammatillinen työryhmä fysiatrianpoliklinikalta oli tätä suositellut. Olin jo katsonut myös missä ja miten pääsen tätä opiskelemaan, mutta tyrmäys tulikin kun soitin oman kuntoutusasian hoitajalle eläkevakuutusyhtiöön. Eivät voi lähteä tukemaan uudelleen koulutusta, koska ASIANTUNTIJALÄÄKÄRI on katsonut, että masennus on ainut työkyvyttömyyteen vaikuttava tekijä ja täten voivat tukea ainoastaan työhönpaluuta/työhönvalmennusta.. Kovin ikävää, että ollaan jo tässä reilussa kahdessa vuodessa ehditty kokeilemaan omatoimisesti kaikki mahdollinen työhönpaluun onnistumiseksi. Eikä se onnistu. Täten pyydän, sinä joka luet tätä ole ystävällinen ja käy allekirjoittamassa täältä tämä kansalaisaloite https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/2745 jotta saadaan oikeutta sairaille, jotka nämä 'asiantuntijalääkärit' ihmeparantaa päätöksillään näkemättä ihmistä.

Tästä aiheesta on mielestäni ollut paljon juttua, mutta mitään ei silti asialle tapahdu, miksi? Koska se ei kosketa juuri nyt sinua niin se ei niin kiinnosta? Sinänsä ymmärrettävää, mutta sinä voit olla se joka sairastuu seuraavaksi.

Minulla on nyt vuoden loppuun asti aikaa tehdä suunnitelmia ja valituksia ja yrittää saada taottua joka paikkaan, että tässä työhön paluun tukemisessa ei ole mitään järkeä, koska sitä on niin monesti kokeiltu eikä se ole toiminut. 

Palailen taas, kun saan ajatuksia kasaan ja tietoa kuinka tässä edetään. Toivoisin vain, että minulla ei menisi tässä sairaslomalla kaikki energiani tällaiseen taisteluun. Todella surullista tämä nykysuomen meno, lottovoittoa odotellessa..

 

Et ole yksin <3