Mitä kuuluu neljän seinän sisälle?

Pääsin käymään risteilyllä, eli yksi yö poissa näiden seinien sisältä ! Kotiin oli yllättävän kiva palata, mutta sitä ei kestänyt kauan, kun alkoi taas ahdistamaan. Mielenterveyteni on tällä hetkellä pahassa jamassa, onneksi minulla on juuri alkamassa hoitosuhde psykiatrian poliklinikalla. Risteily meni kuitenkin kivasti, söimme laivan buffetissa ähkyyn asti kaikkea hyvää ja kunhan vaan oltiin. Itseltä loppu virta illalla jo yhdeltätoista ja heräsin aamulla kuudelta, kun sänky ja tyyny oli jotain aivan järkyttävää :D 'bileristeily' ei siis mulla ihan toteutunut, hehe. Pääsin kuitenkin nauttimaan ruuasta, juomasta ja merimaisemista !

20180329_124141%20%282%29.jpg

20180329_135736%20%283%29.jpg

Huomenna olen menossa ensin fysiatrian pk:lle ja sen jälkeen vielä psykiatrian, lääkärissä juoksemiset alkaa taas eli käytännössä mulla on paluu arkeen laivareissun ja tässä olleen pienen tauon jälkeen. Ammatillisen kuntoutuksen hakemustakin pitäisi laittaa eteenpäin, mutta onneksi se on valmiiksi täytetty paperillisena, josta voin luntata joka kohtaan kirjoitukset, kun täytän sen koneelle. Tällä viikolla on myös työterveyslääkärin näkeminen ja kolmikantakeskustelu. Näiden käyntien jälkeen voi olla, että on taas enemmän kirjoitettavaa, kun nyt ollaan vain odoteltu tulevia aikoja. Odottavan aika on pitkä ja piinava, eikä se tähän lopu. Odottelen edelleen kuntoutustuen päätöstä ja kohta odottelen tuota ammatillisen kuntoutuksen päätöstä. Elämä on pysähtyneenä, odotan kun vanki tuomiotaan..

Tuntuu, että pitäisi pistää elämä kokonaan kasaan. Olla yksin, kenenkään ei tarvitsisi nähdä tätä menoa liian läheltä. En olisi tilivelvollinen, ei tarvitsisi jaksaa silloin kun ei jaksa. Huolehtisin tasan ja ainoastaan vain itsestäni ja lääkärikäynneistäni eikä olisi mitään ylimääräistä menoa tai murhetta. Voisin laittaa kaikki ihmissuhteet jäähylle ja vetää verhot ikkunan eteen. Alan uskomaan lääkärin vaikeaan masennus diagnoosiin kyllä, kun mikään ei tunnu juuri miltään ja haluaisi olla vain yksin. 

Täällä on taas kivut ollut pahimmillaan, ehkä kotoa poistuminen siis risteily aiheutti oman osansa kivuista. Onneksi ei ole ihan heti tiedossa mitään reissuja, on ne tässä kunnossa kuitenkin todella rankkoja, vaikka hauskaa olisikin.

Kirjoittelen lisää, kunhan olen käynyt taas lääkärissä hakemassa uusia tietoja ! 

 

Et ole yksin <3