Keskiviikko 28.2 - Paha päivä

Eilen keskiviikkona oli aikalailla paha päivä taikka jopa pahimpia taas, normaalien aamurutiinien hoitoon meni 3 tuntia aikaa. Sisältäen koirien ruokkimisen, ulkoilutuksen, aamulääkkeiden oton, kahvin keittämisen ja juomisen, pukemisen ja koirien tärkeimmän aamurutiinin dentastixien annon. Pääsin aamukahvin jälkeen suihkuun vasta päivällä kolmelta ja viideltä huomasin, että minulla on vieläkin pyyhe päässä. Aikaa meni siis yli kaksi tuntia suihkussa käymiseen, pukemiseen ja hiusten kuivatteluun ja harjaukseen. Olin aivan valmis nukkumaan jo illalla kuudelta, käytännössä näiden normaalien asioiden hoitaminen oli todella rankkaa ja vaivalloista eilen. Illalla nousi lämpö taas 37 asteen paikkeille, kun mittasin tässä huonossa olossani lämmön. Eilen myös vaivasi pahasti toissa päivänä alkanut kyljen/lavan alueen turvotus ja kipu. Yritin sitä aamupäivällä hieman venyttää, mutta se taisi ottaa siitä nokkiinsa ja kipu vain paheni iltaa kohti. Sosiaalityöntekijä soitti myös eilen minulle fysiatriean pk:lta, mitä olivat minua koskevassa työkyvynarviointikokouksessa päättäneet. He ovat siellä yhteistuumin sitä mieltä, että ammatillinen kuntoutus, uudelleen koulutus olisi minulle paras vaihtoehto. He eivät tee lausuntoja, kun aiemminkin työterveyshuolto on hoitanut tämän puolen, joten asia hoidetaan jatkossakin sitä kautta. Periaatteessa se mitä puhuimme fysioterapeuttini kanssa tuolla fysiatrian pk:lla on siis saanut muidenkin lääkärien hyväksynnän, näyttävät vihreää valoa.

Kuinka edetään, mitäs seuraavaksi?

Ensi viikolla menen tiistaina labraan ja torstaina psykiatrian poliklinikalle ja sieltä odotamme lausunnon vielä ennen kuin nyt muuta tehdään. Minulla on tällä hetkellä viimeiset 43 päivää sairaspäivärahoihin hakemus vetämässä, kelassa ilmeisesti hieman ruuhkaa, kun hakemus laitettu helmikuun alussa ja 3vko annettu käsittely aika. Vastausta odotellaan edelleen. Samoin kuntoutustukihakemus on vetämässä ja siihen oli merkitty, että odottaa eläkevakuutusyhtiöltä tietoja. Olin liittoon yhteydessä, että kun kuntoutustukeen on annettu 3kk käsittelyaika ja sairaspäivärahat loppuvat ennen sitä, että ansiopäivärahaa pitäisi hakea tälle odotusajalle. Liitto laittaa postissa minulle pinon papereita, joissa ohjeet tämän hakuun, kuulosti sekin todella vaikealta paperisodalta ! Sitten olisi tulossa kolmikantaneuvottelu vielä, että käydään läpi mitä kaikkea nyt tapahtuu ja millä aikataululla mahdollisesti, en tiedä yhtän mitä muuta siellä käydään läpi tai millainen keskustelu tästä on tulossa, joten jännittäviä aikoja eletään. Mitäs muuta? Huhtikuun alussa on aika fysioterapeutille, ABI-mittaukseen jalkojeni takia. Nyt sitten odotellaan päätöksiä kelalta ja eläkevakuutusyhtiöltä, täytellään liittoon papereita ja odotetaan, että pääsen täyttämään ammatillisen kuntoutuksen paperit vielä !

Torstai 1.3 - Hyvä päivä, ainakin fiilis !

Apua, nyt ollaan jo maaliskuun puolella ! Eilinen paha päivä jää tänää unholaan, kun nautin musiikista ja tästä mielenkohotuksesta, joka tuli lääkärin puhelun myötä, että asiat todella etenee. Muutama tanssiaskel kotona ennenku jalat sanoo sopimuksen irti. Aurinko paistaa, musiikkia, kahvia ja tää fiilis <3

20180227_131104_Richtone%28HDR%29.jpg

20180227_130800_Richtone%28HDR%29.jpg

20180227_131732%20%282%29.jpg

Toivottavasti myös sulla on tänään hyvä päivä !Et ole yksin <3