Kävin tänään työterveyslääkärillä ja juteltiin tunnepuolen asioista. Jäin miettimään, että olenko sittenkin heikko siksi, että koitan olla niin vahva? Olen aina ollut huono käsittelemään tunnepuolen asioita ja sysännyt usein tunneasioita syrjään. Olen patoaja, sen tiedän varsin hyvin. Käytännössä olen nukkuva tulivuori, joka saattaa koska tahansa herätä ja purkautua. Onko siis tämä suojakilpeni, se että en näytä mielelläni suruani, vihaani ja muita negatiivisia tunteita sittenkin heikkouteni?

Minulla on tällä hetkellä lähetteitä vetämässä HUS:in kuntoutuspuolelle ja fysiatrianpoliklinikalle on tulossa aikoja helmikuun aikana. Kävin sosiaalityöntekijän kanssa juttelemassa ja siellä puhuttiin jatkosta, kuinka tässä voitaisiin edetä. Lääkäri kirjoitti tänään sairasloman 1.4 asti ja tälle ajalle haemme loput sairaspäivärahani, joita on huimasti 43 päivää jäljellä :D ja loppu ajalle haetaan määräaikaista kuntoutustukea, jotta saamme selviteltyä terveydentilaani ennen kuin lähdemme tekemään päätöksiä uudelleen kouluttautumisesta taikka kokeilusta palata vielä omaan työhön. Jännityksellä jäädään odottelemaan miten asiat lähtee etenemään !

Toisaalta olen tyytyväinen, että saan nyt rauhassa hoitaa virastoasioita ja käydä lääkäreissä tutkimuksissa, ilman stressiä, että osuuko työpäivälle ajat ja se pahin, pystynkö siellä töissä olemaan.. Parasta tässä on se, että saan ottaa juuri sen verran kipulääkkeitä kun on tarvis, että saan kivun laantumaan ! Olen töissä myyjänä, enkä pysty tarvitsemiani vahvoja lääkkeitä ottamaan töissä, asiakkaiden kanssa työskennellessä. Nyt siis pieni hengähdystauko toivottavasti tulossa kipuihin, kun rasituksen jättää minimiin ja lääkkeitä pystyy tarvittaessa ottamaan.

24296283_10215164561966108_2188898128388

Mitä tekisinkään ilman kahvia? Kahvi on mun bensiini <3

Väsymyksestä on tullut viimeaikoina kovempaa. Olen koittanut helpottaa väsymystäni kahvilla ja ulkoilulla, mutta myös kotoa löytyvällä kirkasvalolampulla. Olen kokeillut nukkua vähemmän noin 8-9h yössä taikka antanut itseni nukkua sen verran, kuin nukuttaa noin 11-12h. Olen kokeillut päiväunilla ja ilman, sekään ei oikein parasta tulosta ole tuottanut, joten tässä haetaan vielä mitä minkäkin verran ja mihin aikaan päivästä, jotta saisi maksimoitua päivän virkeyden ! 

Ps. Vitamiinit ja muut ravintolisät kunnossa :)

 

Et ole yksin <3