Syön enemmän lääkkeitä, kun mummoni.

Lääkkeiden nieleminen alkaa täällä tökkimään pahasti, vaikka kai tähän olisi pitänyt jo tässä ajassa tottua. Lääkäri oli kirjoittanut potilaskertomukseeni viimeksi hyvin siitä kuinka lääkelistani alkaa olemaan jo kattava. 'Nuorella potilaalla jouduttu jo moninaiseen "hermokipu"-lääkitykseen turvautumaan ja muuten reippaalla ja motivoituneella työntekijällä kroonisen kivun seurauksena on kehittynyt masennusta ja ahdistusta, joita ei ollut ennen tätä fyysistä oiretta!' - ja näitähän lääkkeitä sitten riittää, tässä läjässä tosin myös lisäravinteet joita syön.

28170772_10215817803336734_1146276392_o%Ravintolisät ja vitamiinit joita syön on ubikinoni Q10, vahvat B,C ja D-vitaminiit, sinkki imeskeltävänä (lääkärin mukaan imeytyy paremmin, tiedä sitten..) magnesium ja kalsium jauheena ja lisäksi vielä rautakapseli. Melatoniini ja maitohappobakteeri tarvittaessa.

Päivittäisessä käytössä olevat lääkkeet ovat Venlafaxiini, Bisoprolol, Gabrion, Triptyl ja Thyroxiini. Tarvittaessa kipuun minulla on Tramal, Trampalgin, Voltaren rapid ja perus ibuprofeiini + paracetamol. Relaxantteina minulla on Sirdaludia ja pitkävaikutteista Norflexia. Kipuvoidetta käytän myös varsinkin silloin, kun tuntuu että joku kohta esim minulla usein olkapää olisi tulehtunut, kuumottaa ja särkee. Paras apu siihen on silloin Voltaren geeli yöksi kelmun alle muhimaan ja ibuprofeiinia lisäksi lievittämään särkyä. Peukut tälle ! Tramal 50mg valitettavasti usein ainoa muuten kipuihin auttava lääke. Toki päänsärky on asia erikseen. 

Tällä viikolla olen syönyt lääkkeitä enemmän kuin koskaan aiemmin. Niin päänsärkyyn, kuumeiseen oloon kuin myös tietty käsien, hartioiden, jalkojen ja muualla kropassa esiintyviin kipuihinkin.

Aiemmassa postauksessa kerroin kuinka olen nukkunut paljon. Voin kertoa, että tämä koko viikko on ollut aivan tuskaa ! Musta tuntuu, että tilani vain pahenee pahenemistaan ja se aiheuttaa sisälläni pientä paniikkia.. 12, jopa 13 tuntiset yöunet ei yksistään mua kaataisi, mutta niihin yhdistettynä iltaisin kipeä olo, päänsärky ja koko kropan kolotus. Aivan kuin olisi kuumetta 38-39 astetta, mutta ei ole. Mittari näyttää maksimissaan hieman yli 37. Samaa asiaa mitä olen aiemmin jo kertonut, mutta tällä kertaa tätä tuskaa on kestänyt KOKO viikon, eikä vain muutamana päivänä viikossa niin kuin aikaisemmin. En muista, että minulla olisi ollut koskaan näin pitkää putkea näin huonoa oloa. En ole kuitenkaan tällä viikolla tehnyt mitään mikä rasittaisi enempi. Viimeksi maanantaina kävin työkaverin luona kylässä ja siihenkin reissuun meni 2 tuntia yhteensä ja pääsin auton kyydissä edes takaisin. Tiistaina, keskiviikkona ja torstaina en oikeasti tehnyt yhtään mitään. Kotoa poistuin vain aivan talon kulmalle pissattamaan koiria. Tää tauti syö mua pala palalta sisältäpäin, täydessä hiljaisuudessa.

20180214_152908_Richtone%28HDR%29%20%282

Mielestäni alan jo näyttämäänkin siltä, että ei ole enää mitään annettavaa ja siltä myös todella tuntuukin.

Ensi viikolla olisi pari lääkärireissua edessä ja molemmat tietenkin aamuaikoja, jotka on mulle kaikkein pahimpia. Lisäksi pitäisi varata aika labraan kokeisiin, jotka pitää ottaa ennen aamu 10. En tiedä kuinka tulen näistä selviytymään, mutta ei tässä ole vaihtoehtoja. 

20180214_151933_Richtone%28HDR%29%20%282

Huomenna täytyy käydä äidin luona kahvilla, kun hän täyttää 50v. Onnea äitirakas <3 Muuten viikonloppu menee täysin levätessä. Hyvää viikonloppua kaikille lukijoille, muistakaa myös levätä kaiken kiireen keskellä !


Et ole yksin <3