Tänään olisi tarkoitus saada kotitöitä ruksittua listalta. Kello ei ole vielä edes yhdeksää aamulla ja olen jo pistänyt astianpesu- ja pyykinpesukoneen pyörimään, vau ! Sitten täytyy taas muistaa levätä tässä välissä, koirat käytin juuri aamupissalla ja jalat oli sitä mieltä, että nyt riitti taas. Asumme luhtitalon toisessa kerroksessa eli meillä on yhdet portaat noustavanamme. Käytän koiramme erikseen ulkona, näin saavat rauhan tehdä tarpeensa eikä mene leikkimiseksi ulkoilu, joka on tarkoitettu tarpeiden tekoon. Toki meillä on lenkkejä, kun saavat mennä vapaammin, mutta aamu ulkoilu on vain tätä yhtä asiaa varten. Meillä näytti mittari tänään -18 ja minusta on tullut niin kylmän (ja kuuman) arka, että ei pysty tuossa säässä lenkkeilemään. Siksipä tänään on hyvä päivä keskittyä kotiin ja omaan hyvinvointiin. :) 

Toivon avopuolisoni tuovan tänään töistä tullessaan minulle jumppamaton, jotta pääsen lattialle kunnolla venyttelemään ja ajattelin kokeilla myös joogaa rauhallisesti aloittaen. Tänään on niin positiivinen päivä, että uskon taas pystyväni mihin vain, kunhan aloitan maltilla ja kuuntelen kropan jaksamista. Tarkoituksena olisi lähteä taas säiden hieman lauhduttua kävelemään koirien kanssa tavoitteellisesti pidentäen matkaa. Kuinka tässä käy selviää myöhemmin, mutta hyvin suunniteltu on jo melkein tehty vai miten se meni.. Feeels good <3

Eilen ei ollut hyvä päivä, mutta kävimme kuitenkin kaupassa ja apteekissa. Sain vihdoin ja viimein ostettua itselleni dosetin ! Toki eilen illalla nauratti hieman, että 25-vuotias täyttää dosettiaan. Yllätyin kuinka täyteen se tulikaan, että näinkö monta pilleriä oikeasti nielen päivän aikana. Laskeskelin pillereitä, mitä tulee per päivä. Sain 17, joista 5 on vitamiineja ja ravintolisää. Nämä viisi sisältää B, C ja D-vitamiinit, ubikinonin ja raudan. Minulla on siis lääkkeitä 12 pilleriä päivässä.

28168391_10215863617322055_6614255347154

Huomista jännitetään täällä, lääkäri soittaa fysiatrian pk:lta ja kertoo kuinka edetään ja tuleeko heille vielä aikoja vai laitetaanko minut jonnekkin muualle hoitoon. Toki minulla on maaliskuun alussa tulossa psykiatrian pk:lle käynti/käyntejä, että voi olla että odotetaan lausuntoa vielä ensin heiltä ennenkuin edetään sen kummemmin. Joka tapauksessa, minulla on jopa hyvä fiilis tästä ! Uskon, että vihdoin lääkärit huomaavat jo, että työhönpaluuta ollaan kokeiltu jo monesti, että mä en vain selviä nykyisestä työstäni. Fysioterapeutti suositteli, että työni pitäisi olla jotakin muuta, kun asiakaspalvelua. Asiakkaiden edessä en pysty venyttelemään ja pitämään kropan pakottamaa liikettä yllä, enkä ottamaan tarvittaessa lääkkeitä särkyyn. Myöskään särkevän ihmisen naama ei oikeasti ole se iloisin asiakaspalvelijan naama, eli varmasti hyvä myös tämän takia.

Voisin kirjoitella tänään vaikka ja mitä, yrittää välittää mun tämän päivän hyvää oloa teille. <3 Varsinkin teille kanssa kärsijät, joilla tänään on taas se huonompi päivä. Muistakaa, että edes se yksi parempi päivä tulee sieltä kyllä. Se ei välttämättä ole tänään eikä huomenna, mutta kuinka sitä osaakaan vaan nauttia olostaan sitten, kun se sieltä tulee. 

Ottaisin mielelläni vastaan ehdotuksia, mistä kirjoittaisin teille seuraavaksi. Pistäkää ehdotuksia tulemaan !

Snapchat-38011673%20%282%29.jpg

Suomenlapinkoirat <3

Snapchat-1731954504%20%282%29.jpg

Joskus kun jaksaa lähteä ulos, snapin filtterit toimii tähän naamaan haha !


Tämän aamun aamukahvit juotuna, musiikki soimaan ja pyyhkisi auringon esiin tuomat pahimmat pölyt alatasoilta ja ottaisi vielä paikallaan olevat 'jouluvalot' pois. Myös kynteni vaatisivat uuden lakkauksen, mutta tänään näyttäisi hommaa olevan jo muutenkin tarpeeksi listalla. Täytyy toivoa toista hyvää päivää vielä tälle viikolle niin ehkä saisin maalattua kynteni taas kuntoon !


Et ole yksin <3